APK voor ervaren presentatoren

Je voelt je thuis op het podium. Je weet hoe je je publiek in beweging krijgt met jouw verhaal. En klanten, collega’s en mensen in de zaal complimenteren je met grote regelmaat. Kortom, je verstaat je vak en niemand kan je nog wat leren. Of toch wel? Wees eens eerlijk, volg jij in je presentaties altijd hetzelfde format, omdat je weet dat je daarmee succes oogst? En zou je je repertoire willen uitbreiden? Dan is deze 1-daagse training - met presentatrice Pauine van Aken - misschien net wat je nodig hebt.

 

Programma 
Zoals de titel al belooft, starten we met een grondige APK. Samen met Pauline en de andere deelnemers analyseer je je laatste presentaties. Aan de hand van jouw scores en specifieke wensen daagt Pauline je uit om je arsenaal uit te breiden en te experimenteren met andere vormen. Omdat het bij presenteren vooral draait om doen, staat de rest van de dag in het teken van oefenen en het opdoen van nieuwe inzichten.

 

Klanten over deze APK

  • Super inspirerend! Ondanks al mijn ervaring sta ik nu nog steviger in mijn schoenen.
  • Pauline heeft me een goede spiegel voor gehouden en me uitgedaagd om mijn verhaal op verschillende manieren te vertellen. Dat geeft vrijheid.
  • Wat een vakvrouw! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef heel veel presentaties voor grote zalen en dacht dat er niet zoveel meer te leren viel, maar Pauline heeft mij werkelijk verbaasd en nu sta ik met nog meer plezier op podia.  
  • Pauline weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Gelukkig doet ze dat op zo een manier, dat ik ook verschillende stijlen en vormen durf uit te proberen en direct het effect ervaarde van haar feedback.

 

Voor wie hebben we deze training ontwikkeld?
Deze training is bedoeld voor ervaren ‘presentatoren’ die hun presentatietechnieken verder willen vergroten en daarbij graag eerlijke feedback willen krijgen van een ervaren vakvrouw.

 

Instapniveau
Je presenteert regelmatig een verhaal aan uiteenlopend publiek.