Incompany & Maatwerk

Naast ruim 35 trainingen met open inschrijving, bieden wij ook trainingen op jouw maat, thematische programma's en coaching-on-the-job. Goed om te weten is dat wij ons aanbod van trainingen en workshops bijna wekelijks verversen, zodat we nog beter in kunnen spelen op de transitie die zich in de media- en marketingwereld op dit moment voltrekt. 

Trainingen en Opleidingen op uw maat
Nu het medialandschap zo razendsnel verandert, veranderen de eisen die opdrachtgevers en werkgevers aan de professionals in de media, marketing en communicatie stellen, net zo snel mee. Op dit moment zien we dat er volop vraag is naar mensen in vakgebieden die een paar jaar geleden nog niet bestonden. Zo ontstaat er een geheel nieuw evenwicht waarin minder behoefte is aan mensen met competenties uit klassieke media en dit wordt gecompenseerd door een groeiende behoefte aan mensen met nieuwe competenties. In die dynamiek ontwikkelen en werken wij en onze trainers. Alle trainingen die hier op de website staan bieden wij uiteraard ook incompany aan.

Goed om te weten is: 

  • Een groot aantal van onze partners openen - tijdens onze trainingen - hun deuren voor onze deelnemers.
  • Wij regelen graag deze bijzondere locaties voor je of elke andere locatie van jouw keuze.
  • Bijna al onze trainers staan met 2 voeten midden in de dagelijkse praktijk en zijn daardoor beperkt beschikbaar.

 

Heb je een specifieke opleidings- of ontwikkelvraagstuk, bijvoorbeeld over onderwerpen waar op dit moment nog geen trainingen worden aangeboden, dan helpen wij je graag. In ons netwerk in het hart van de media, marketing en communicatie zijn onze lijnen kort. Onze Learning & Development Director, Dorien van Schie, denkt graag met je mee. Waar nodig zal zij daarbij een van onze trainers inschakelen. 

Coaching-on-the-job
Naast trainingen en workshops kan je onze trainers ook inhuren voor coaching-on-the-job. Ook daar hebben wij en onze trainers inmiddels een bewezen track record mee opgebouwd. 

Up-to-date
We zitten in een luxe positie: bedrijven, experts en trainers weten ons namelijk goed te vinden. Dit betekent dat wij ons aanbod continu aanvullen, vernieuwen en uitbreiden. Samen met hen hebben we grootse plannen. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, meld je dan aan voor onze speciale trainingsnieuwsbrief via dorien@nederlandsmedianetwerk.nl

Wij zijn vaak bereikbaar en soms ook niet
In principe is Dorien van Schie op werkdagen van 09:00 tot 18:00 bereikbaar via 06 - 113 16 714. Beantwoordt zij haar telefoon niet, dan is ze waarschijnlijk aan het trainen. Als je een bericht inspreekt of een mail stuurt naar dorien@nederlandsmedianetwerk.nl, dan neemt zij binnen 24 uur contact met je op.

 

 

 

Contactgegevens
Algemene voorwaarden | Klachtenregeling

Nederlands MediaNetwerk Trainingen (dochter van Nederlands MediaNetwerk BV)
Tetterodestraat 11
2023 XK Haarlem

Dorien van Schie, directeur
dorien@nederlandsmedianetwerk.nl
M 0611-31 67 14

IBAN-nummer: NL91 INGB 0007 8419 96
KvK: 60238763
BTW-nummer: NL185182306B01