Virtual Classroom

Als media-fanaten houden wij 24x7 naast al het nieuws ook continu de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van de veiligheidsregio en het RIVM.

Momenteel geldt er in Nederland tot zeker 2 maart 2021 een lockdown. Daarom vinden al onze tot die datum geplande trainingen online plaats.

Online trainingen beloond met een 9.5
Ruim voor de pandemie losbrak, deden we ruimschoots ervaring op met online trainen. Volledig op maat van onze klanten, combineerden onze trainers online lessen met fysieke bijeenkomsten. Die lessons learnt komen tijdens de lockdown goed van pas.

Benieuwd hoe een online training werkt? We leggen je hieronder graag uit welke maatregelen we op onze fysieke trainingslocaties treffen om verspreiding van het virus terug te dringen.

Hoe werkt een online training?
Elke (online) training bestaat uit meerdere dagdelen, van 9.00 tot 12.30 uur (tenzij anders afgesproken). Onze trainers maken daarbij gebruik van handige en gebruiksvriendelijke video conference tools.

Op locatie
Tijdens de lockdown trainen wij niet op locatie. Op het moment dat we wél weer op locatie mogen, dan hanteren we onder meer de volgende strenge maatregelen en hygiënevoorschriften:

  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen
  • Draag een mondkapje. Doe deze enkel af op je vaste zitplek in de trainingsruimte
  • Volg altijd de aangegeven looproutes
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog 

En heb je klachten als verkoudheid, keelpijn, verhoging of koorts? Dan blijf je vanzelfsprekend thuis!

NOW-regeling en omscholing
Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je weten wat wij hier als Nederlands Media Netwerk in kunnen betekenen? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!