FAQ

Hieronder geven we je graag antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen: 

Maatwerk en Incompany

Geven jullie naast incompany trainingen ook trainingen met een open inschrijving?
Sinds 2020 geven wij uitsluitend trainingen op maat. We merken dat onze klanten geïnspireerd zijn door ons trainingsaanbod, en vaak een specifieke combinatie of opbouw zoeken voor hun team of bedrijf. Nadat de pandemie voorbij is, organiseren we 2x per jaar 1 maand lang een programma waar ook particulieren op kunnen intekenen. 

Hoe werkt dat dan?
Zoek jij als manager, PA of HR-adviseur naar een training op maat van jouw bedrijf of vraag, dan komen we graag bij je langs. Onze L&D directeur, Dorien van Schie, is van huis uit trainer en opleidingsmanager. Zij denkt graag met je mee over jullie specifieke opleidingsvraagstuk.

Wie kan ik bellen?
Bel gewoon Dorien via 06-113 16 714. Als zij niet direct bereikbaar is, dan is ze waarschijnlijk op locatie aan de slag als coördinator of co-trainer. In dat geval, neemt ze binnen 24 uur contact met je op.

Kunnen we dan ook op een van jullie locaties trainen?
Ook voor de incompany-trainingen geldt dat we er naar streven dat minimaal 1 dag(deel) van onze trainingen op locatie plaats vindt van een van onze mediapartners. Afhankelijk van de training betekent dit dat je collega’s een kijkje in de keuken nemen ivan de Allerhande, de Persgroep Nederland, de grootste outdoor producent van Nederland of een leuk bureau in Amsterdam. Beloven kunnen we niets, maar ons best doen we altijd.

 

Annuleren

Mag ik mijn training verplaatsen naar een andere datum?
Tot 14 dagen voor aanvang training is het mogelijk de training kosteloos te verschuiven naar een andere datum of te annuleren. Binnen 8 dagen voor de start van een training bedragen de kosten voor het verschuiven van de training naar een andere datum € 150,- exclusief btw.

Een van mijn collega's is ziek. Kan hij/zij de training op een later moment inhalen?
Allereerst wensen we je collega van harte beterschap. We vragen je wel om ons tenminste een uur voor aanvang op de hoogte te stellen. Samen spreken we af hoe je collega deze trainingsdag op een ander tijdstip inhaalt.

Wat zijn de algemene voorwaarden? 
Hier en onderaan elke pagina staan onze algemene voorwaarden. Op verzoek sturen we je deze ook graag digitaal toe. 

 

Praktische details

Wat zijn de trainingstijden?
Bij elke training geven we de aanvang en het einde van de training aan. In de regel, maar niet altijd start een dagtraining om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Trainingen van 1 dagdeel kunnen 's morgens, 's middags en 's avonds gepland staan. In dat geval zijn de tijden:

  • 's morgens - 09:00 - 12:30
  • 's middags - 13:30 - 17:00 
  • 's avonds - 18:30 - 21:00

Echter kennen we ook het enthousiasme van onze trainers. Dat betekent dat ze soms nog wel eens iets langer door gaan. Trainen we op locatie van een van onze partners, dan kan het zijn dat zij jullie nog willen fêteren op een rondleiding of borrel. Is dat het geval, dan hoor je dat van te voren van ons.

Waar wordt de training gegeven?
Als Nederlands MediaNetwerk werken wij in het hart van waar het nu gebeurt in ons speelveld. Veel van onze partners zetten graag hun deuren voor de deelnemers aan onze trainingen. Daarom beloven wij alle deelnemers om onze best te doen, om ten minste 1 dag training op de locatie van onze partners te doen. Zodat jullie de kans krijgen om een kijkje in de keuken te nemen van hun studio's of redacties. Helaas kunnen we dat niet altijd garanderen. In dat geval zoeken we een andere inspirerende plek.

Kan ik de training met het openbaar vervoer bereiken? Of waar kan ik parkeren?
Wij zorgen ervoor dat al onze locaties goed bereikbaar zijn per openbaar vervoer. Mocht dit meer dan 15 minuten lopen zijn, dan zorgen we dat je opgehaald wordt bij de trein- of bushalte. Het is dan ook belangrijk dat je laat weten of je met openbaar vervoer komt. Idem geldt voor parkeren. Wij zorgen ervoor dat er voldoende parkeerplaatsen zijn, gratis of tegen een redelijk tarief.

Zijn de koffie, thee en lunch inbegrepen?
Ja, bij elke training zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers. Duurt de training een hele dag, dan zorgen wij ook voor een lekkere en gezonde lunch.

Wat voegt deze training toe aan mijn cv?
In elke cursus of workshop werken onze trainers met real life cases. Wij proberen zoveel mogelijk met echte opdrachten te werken. In dit geval vragen wij ook de opdrachtgever om feedback. Deze casussen kan je dus ook op je cv zetten. Op verzoek – en tegen een kleine meerprijs - krijg je van onze trainers ook een persoonlijke referentie van de trainer. Je kunt onze trainers ook voor 75 euro per uur inhuren voor persoonlijke feedback op je werk na de training.  Na de meeste trainingen ontvang je een certificaat van de training met handtekening van je trainer.

Ik heb een klacht, bij wie kan ik deze kwijt?
Dat vinden we natuurlijk buitengewoon vervelend, maar hopen wel dat we je klacht samen snel kunnen oplossen. Heb je een klacht over de training of trainer, dan verzoeken we je deze in de eerste plaats met hem of haar te bespreken. De trainer zal  in alle gevallen de klacht ook melden bij de directie van Nederlands MediaNetwerk Trainingen. Vind je het lastig of vervelend om je klacht met hem of haar te bespreken, neem dan contact op met Dorien via dorien@nederlandsmedianetwerk.nl. Vermeld in je mail ook graag het nummer en het tijdstip waarop zij rustig met jou je klacht kan bespreken. De details van onze klachtenregeling lees je hier, en je vindt ze ook onderaan deze pagina.   

 

Advies en Coaching

Ik wil strateeg, account director, online strateeg, copywriter, webredacteur of iets anders worden.  Kunnen jullie mij adviseren welke trainingen ik moet volgen?
Goeie vraag! En ja, we denken graag met je mee. Wil je persoonlijk advies, mail dan dorien@nederlandsmedianetwerk.nl, plus het tijdstip dat ze je kan terugbellen voor jouw persoonlijk loopbaanadvies. In sommige gevallen zal ze jouw vraag moeten voorleggen aan een of meerdere trainers.

Ik heb een training gevolgd, maar voel me nog wat onzeker. Kunnen jullie me helpen?
Ja, een groot deel van onze trainers kijken graag met je mee in de praktijk. Voor de deelnemers van onze trainingen rekenen ze 75 euro per uur, met een maximum aan 5 sessies. Hebben jij en je team behoefte aan meer dan 5 sessies coaching-on-the-job, dan spreken we graag met jou een speciale prijs af.

 

Trainer worden bij het Nederlands Media Netwerk

Ik ben trainer en wil graag voor en met jullie werken? Hoe meld ik me aan? 
Ben jij een echte expert in jouw vakgebied, dan gaan we graag in gesprek met je. Heb je geen ervaring met het geven van trainingen, maar wel de ambitie om jouw kennis en passie voor je vak of onderwerp te delen. En ben jij een echte wegbereider en verbinder, dan bekijken we samen hoe we je hierin kunnen trainen en begeleiden.  De voorwaarde is natuurlijk wel, dat je onderwerp past in ons opleidingsaanbod en de vragen die wij ontvangen van onze klanten. 

 

 

Contactgegevens
Algemene voorwaarden | Klachtenregeling

Nederlands MediaNetwerk Trainingen (dochter van Nederlands MediaNetwerk BV)
Tetterodestraat 11
2023 XK Haarlem

Dorien van Schie, directeur
dorien@nederlandsmedianetwerk.nl
M 0611-31 67 14

IBAN-nummer: NL91 INGB 0007 8419 96
KvK: 60238763
BTW-nummer: NL185182306B01