Over ons

Net als jij zien wij het medialandschap razendsnel veranderen en de eisen aan mensen die in media werken, veranderen net zo snel mee. Er worden nu volop mensen in vakgebieden gevraagd die een paar jaar geleden nog niet bestonden. Er ontstaat een geheel nieuw evenwicht waarin minder behoefte aan mensen met competenties uit klassieke media wordt gecompenseerd door een groeiende behoefte aan mensen met nieuwe competenties. In die dynamiek ontwikkelen en werken wij en onze trainers. 

In en vanuit het hart van de media
Dit boutique trainingscentrum is een initiatief van Bas Vlugt en Dorien van Schie. Sinds Bas eind februari 2017 via de verschillende platformen van het Nederlands Media Netwerk aankondigde trainingen te gaan organiseren, ontvingen wij honderden enthousiaste reacties van experts, partners, bureaus en kennisspecialisten uit ons speelveld en daarbuiten. Met veel van hen hebben wij uitvoerig gesproken over de expansie van de platformeconomie, de oude en nieuwe machtstructuren, internationalisering, programmatic, de continue noodzaak aan nieuwe strategieën, businessmodellen, kennis van data, hoge wendbaarheid, innovatie en zichtbaarheid zijn zomaar een greep uit de trends en behoeften die de revue passeerden.

Uit deze gesprekken ontsproot het plan en de ambitie om niet alleen een flexibel en klein trainingscentrum voor de media op te zetten samen met die experts, specialisten, visionairs, wegbereiders en wegwijzers, die - naast hun werk in het veld - graag een actieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkelingen in hun vakgebied. Samen met hen hebben we inmiddels ook besloten om onze deuren ook te openen voor de marketing- en communicatie professionals buiten ons speelveld. Want wij kunnen – en moeten – allemaal van en samen met elkaar leren.

Continu in ontwikkeling
Het mooie van onze plek in het kloppend hart van de media, PR, PA, marketing en communicatie is dat we voortdurend onze programmering zullen blijven verversen. Wij nodigen partijen die een bijdrage aan onze ambitieuze plannen willen leveren dan ook nadrukkelijk uit om contact met Dorien op te nemen. Zo maken we samen met jou waar dat we ook daadwerkelijk in en vanuit het hart van de media opereren. 

Contactgegevens
Algemene voorwaarden | Klachtenregeling

Nederlands MediaNetwerk Trainingen (dochter van Nederlands MediaNetwerk BV)
Tetterodestraat 11
2023 XK Haarlem

Dorien van Schie, directeur
dorien@nederlandsmedianetwerk.nl
M 0611-31 67 14

IBAN-nummer: NL91 INGB 0007 8419 96
KvK: 60238763
BTW-nummer: NL185182306B01