67% van de werknemers weet niet hoeveel leerbudget hij heeft

Maar liefst twee derde van de Nederlandse werknemers weet niet hoeveel leerbudget hij of zij ter beschikking heeft. Ook moet bijna de helft van de leidinggevenden (48%) dat antwoord schuldig blijven. Dat blijkt uit de Studytube Learning & Development Monitor 2021, een jaarlijks onderzoek van Motivaction/Sparkey in opdracht van Studytube.

7 misvattingen over Branded Content

Creative & YouTube-strateeg bij AGE Media, Gregory Edelenbos legt creatieven uit voor welke 7 misvattingen in het speelveld van Branded Content moet waken. Kill your virals!

Trend: steeds meer bedrijven met Schrijfcoaches - interview met Dolf Weverink

Trainer en tekstschrijver Dolf Weverink introduceerde de afgelopen 15…

Update arbeidsmarkt - interview met Arno Peperkoorn

Recruiter, columnist en influencer Arno Peperkoorn geeft zijn ongezouten mening over de trends en bewegingen in de (arbeids)markt van de media, marketing en communicatie.

[BLOG] Lessen van een slechte klantervaring die viraal gaat

Wat kan je leren van een nare ervaring met de klantenservice van je bank? Dorien van Schie sprak met experts en de bank zelf en schreef er een blog over, nadat haar bericht op LinkedIn viraal ging.

Fake verdwijnt uit Social Media

Patrick Petersen

We gaan weer een nieuwe fase in. Een nieuwe fase van de geprezen social media-ontwikkelingen. Deze keer is de impact op de (eigen) organisatie de talk of the town. Is onze identiteit wel ‘social’? Ziet men ons als sociaal? Werken die sociale media wel voor ons?