Business English for High Potentials

High Potentials in de reclamewereld herken je aan een tomeloze ambitie, een grote drive en een gezonde ondernemersgeest. Als echte ontdekkingsreizigers verleggen zij vaak letterlijk hun grenzen. En krijgen zij de ruimte om uit te blinken in een internationale werkomgeving. Een gedegen kennis van Business English in combinatie met cross-culturele communicatievaardigheden is in zo'n omgeving een must voor wie zijn kansen optimaal wil benutten.

Om jou te ondersteunen bij het uitrollen van een internationale loopbaan, hebben wij een programma ontwikkeld, dat je helpt je goed te presenteren bij klanten en bureaus in alle uithoeken van de wereld.

 

Programma

Day 1: Achieving English Language Excellence

Op dag 1 frissen we je Business English op door in te zoomen op de grammatica en uitdrukkingen. We tackelen veelgemaakte fouten, vergroten je professionele vocabulaire, oefenen met begrijpend lezen en conversaties in het Engels.

Day 2: Representing your company
Deze dag staat in het teken van het presenteren van je bedrijf in correct Engels. Je oefent met het presenteren van de visie van je bedrijf, schrijven van berichten via verschillende communicatiekanalen (telefoon, app en social media)

Day 3: Building Connections
Om effectief te kunnen netwerken is een goed begrip van crossculturele verschillen essentieel. Op deze dag trainen we je interpersoonlijke skills en oefenen we met client- and stakeholder-communicatie. Aan het eind van de dag weet je wat je kwaliteiten zijn en ben je je bewust van je uitdagingen op dit vlak. 

Day 4: Leadership & Management Communication
Als aanstormend managementtalent is het belangrijk dat je oefent met actief luisteren en zelfreflectie. Vandaag oefenen we met het geven van feedback in andere culturen. Je leert tot de kern te komen, zonder iemand ongewild voor het hoofd te stoten.

 

Voor wie hebben we deze cursus ontwikkeld?

  • High Potentials
  • Trainees
  • Management Development Programma’s

 

Instapniveau

Intermediate – advanced Business English